\

Afval laten ophalen

Afvalcontainers
Afvalbrengstation
Sloopwerk
Ontruimingen
Transport

Afval laten ophalen door Top Milieu Service


Heeft u veel afval liggen en heeft u niet de mogelijkheid om dit zelf naar ons afvalbrengstation te vervoeren? Dan halen wij dit graag voor u op. Zo hoeft het niet te blijven liggen en bent u er snel van af.

Het maakt niet uit wat voor afval u heeft liggen, we accepteren alles behalve chemisch afval. Ook mogen wij geen asbest ophalen. Heeft u veel hout, steen of juist bouw en sloopafval? En weet u hoeveel kuub dit ongeveer is? Dan kunnen we u een prijsopgave doen. Mocht u hier geen zicht op hebben, kunnen we ook op locatie een prijsopgave geven.

We halen dan ook niet voor niets het afval van allerlei soorten klanten op. Zo worden we vaak gebeld door consumenten die bezig zijn met een verbouwing. Maar ook door bedrijven en overheidsinstanties die met een groot project bezig zijn. Het maakt dus niet hoeveel afval u heeft, u kunt het bij ons kwijt.

Wilt u uw afval laten ophalen?

Wanneer u uw afval wilt laten ophalen bel ons dan even op: 0594 - 505604. Dan kunnen we telefonisch een afspraak maken om het op te halen. We zullen dan langs komen op locatie en het afval meenemen om vervolgens te recyclen.