\

Afvalcontainer Huren

Afvalcontainers
Afvalbrengstation
Sloopwerk
Ontruimingen
Transport

Wilt u een afvalcontainer huren in Groningen?

afvalcontainers huren in Groningen bij topcontainers

Wanneer u een container wilt huren, bent u bij Top Containers aan het juiste adres. Dus gaat u verbouwen en gaat dit sloopafval opleveren? Laat dan door ons een afvalcontainer plaatsen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u het afval laat. U heeft daarbij de zekerheid dat uw afval wordt gerecycled. Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Vijf verschillende groottes afvalcontainers

Voor verschillende klussen hebt u natuurlijk ook andere wensen. Van een klein klusje tot een grote verbouwing: wij hebben de container die u zoekt! Onze afvalcontainers variëren van 1 tot 45 kubieke meter. De afvalcontainers van gemiddelde grootte zijn het meest voorkomend. Deze zijn 3 m³, 6³ en 9 m³. Voor een grote klus hebben wij een grote afvalcontainer van 10 tot 45 m³. Bij een klein klusje biedt onze bigbag van 1 m³ een uitkomst!

Dus gaat u met een klus bezig waarbij u veel stortafval verwacht? Huur dan de grootste maat. Gaat u slechts één ruimte verbouwen? Dan is in de meeste gevallen een container van 6 m³ groot genoeg. Naast de containers hebben we ook een 1 m³ bigbag. Dus hoeveel of hoe weinig afval u ook heeft, u kunt het bij ons kwijt. We halen het op en zorgen voor de recycling. Heeft u geen idee wat voor maat u nodig zult hebben? Bel ons dan even, wij adviseren u graag.

Wat mag er in de afvalcontainers?

Voor ieder doeleinde verhuren wij een geschikte container. U kunt bij ons allerlei afvalmaterialen kwijt. Zo kunt u containers huren voor de volgende soorten afval:

  • hout
  • steen
  • bouw en sloop
  • groen/tuin
  • schoon puin
  • metalen
  • grof huishoudelijk


Asbesthoudende materialen zijn een vak apart

Daarnaast kun u asbest of asbestverdacht materiaal (bel ons bij twijfel) brengen. Asbest is bij inademing van de vezels een gevaarlijke stof. Asbesthoudende materialen dienen goed en apart verpakt te worden aangeleverd. In de meeste gevallen wordt er gekozen een specialist in te schakelen. Top Containers heeft jarenlange ervaring met asbestsanering. Onze ervaren specialisten helpen u graag met het verwijderen van asbest. Bovendien is het mogelijk om asbestsaneringen te combineren met sloopwerkzaamheden. Informeer naar uw mogelijkheden.

Wat mag er niet in de afvalcontainers?

Vrijwel al het afval kunt u bij ons inleveren bij het recyclingstation in Noordhorn, Groningen! Alleen chemisch afval kunt u niet bij ons kwijt. Voor de verwerking van chemisch afval kunt u terecht bij de gemeente Zuidhorn. Al het overige afval kunt u dus wel bij ons inleveren. Bovendien kunnen bepaalde soorten afval worden hergebruikt via ons recyclingstation.

Twijfel of u uw afval bij ons kwijt kunt? Bekijk dan onze afvalwijzer!

Wilt u weten wat u mag weggooien in de gehuurde afvalcontainers? Kijk dan eens naar onze afvalwijzer! Hier vindt u per afvalsoort een compleet overzicht van wat wel en niet in de containers mag. Staat uw type afval er niet tussen of twijfelt u over het soort afval? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Direct een afvalcontainer huren?

Wilt u direct een van onze afvalcontainers huren? Dat kan direct online met de groene knop! Toch liever eerst telefonisch contact? Neem dan contact met ons op

Een opslagcontainer huren

Naast dat we afvalcontainers verhuren kunt u ook voor opslagcontainers bij ons terecht. Wil u een opslagcontainer huren kijk dan hier

Brengt u liever uw afval naar ons afvalbrengstation?

U kunt uw afval ook zelf naar ons afvalbrengstation brengen. Het adres vind u hieronder.