Home » Afvalcontainer huren

Afvalcontainer huren

Wilt u een afvalcontainer huren in Groningen?

Wanneer u een container wilt huren, bent u bij Top Containers aan het juiste adres. Dus gaat u verbouwen en gaat dit sloopafval opleveren? Laat dan door ons een afvalcontainer plaatsen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u het afval laat. U heeft daarbij de zekerheid dat uw afval wordt gerecycled. Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Vijf verschillende groottes afvalcontainers

Voor verschillende klussen hebt u natuurlijk ook andere wensen. Van een klein klusje tot een grote verbouwing: wij hebben de container die u zoekt! Onze afvalcontainers variëren van 1 tot 45 kubieke meter. De afvalcontainers van gemiddelde grootte zijn het meest voorkomend. Deze zijn 3 m³, 6³ en 9 m³. Voor een grote klus hebben wij een grote afvalcontainer van 10 tot 45 m³. Bij een klein klusje biedt onze bigbag van 1 m³ een uitkomst!

1m³ Bigbag

1m³ Bigbag Prijzen incl BTW Lege zak afhalen in Noordhorn, voor bezorging neem contact op

3m³ open container

3m³ afvalcontainer Prijzen incl BTW Maximaal 4 weken huur inbegrepen

6m³ open container

6m³ afvalcontainer Prijzen incl BTW Maximaal 4 weken huur inbegrepen

9m³ open container

9m3 afvalcontainer Prijzen incl BTW Maximaal 4 weken huur inbegrepen

10-45m³ Afvalcontainer

De grote afvalcontainer is leverbaar in varianten van 10 tot wel 45 m³. Deze kan worden gebruikt voor grote klussen waar veel afval wordt verwacht.

Let op!

Niet al het afval mag in de container. Bekijk in het overzicht per soort afval wat wél en wat juist niet is toegestaan.

Dus gaat u met een klus bezig waarbij u veel stortafval verwacht? Huur dan de grootste maat. Gaat u slechts één ruimte verbouwen? Dan is in de meeste gevallen een container van 6 m³ groot genoeg. Naast de containers hebben we ook een 1 m³ bigbag. Dus hoeveel of hoe weinig afval u ook heeft, u kunt het bij ons kwijt. We halen het op en zorgen voor de recycling. Heeft u geen idee wat voor maat u nodig zult hebben? Bel ons dan even, wij adviseren u graag.

Wat mag er in de afvalcontainers?

Voor ieder doeleinde verhuren wij een geschikte container. U kunt bij ons allerlei afvalmaterialen kwijt. Zo kunt u containers huren voor de volgende soorten afval:

  • hout
  • steen
  • bouw en sloop
  • groen/tuin
  • schoon puin
  • metalen
  • grof huishoudelijk

 

Asbesthoudende materialen zijn een vak apart

Daarnaast kun u asbest of asbestverdacht materiaal (bel ons bij twijfel) brengen. Asbest is bij inademing van de vezels een gevaarlijke stof. Asbesthoudende materialen dienen goed en apart verpakt te worden aangeleverd. In de meeste gevallen wordt er gekozen een specialist in te schakelen. Top Containers heeft jarenlange ervaring met asbestsanering. Onze ervaren specialisten helpen u graag met het verwijderen van asbest. Bovendien is het mogelijk om asbestsaneringen te combineren met sloopwerkzaamheden. Informeer naar uw mogelijkheden.

Afvalcontainer volmelden?

Heb je een container bij ons gehuurd en is deze vol? Meld hem dan vol zodat wij hem kunnen ophalen. 

Bel ons direct

Vragen over een van onze afvalcontainers?
Stel je vraag dan direct!